lørdag 1. mars 2008

Deilig vær :-)

Idag er det kjempevær ute, og jeg har vært med mamma på ridetur med Charlie.
Jeg ble kjempeglad når jeg fikk bli med til stallen, for det er i grunn lenge siden :-)
Hoppet og spratt mens mamma var inne i hagen og hentet Charlie - jeg får nemmelig ikke gå inn i hagen, så må vente pent på utsiden. Eller får og får. Jeg får lov, men jeg vil ikke. Har vært inn i hagen noen ganger, og det er for så vidt greit nok. Det som ikke er så greit er å komme seg inn og ut av hagen.. :-S Det er nemmelig strømgjerde, og det gjør ganske vondt når man står og aner fred og ingen fare, plutselig får strøm i seg bare fordi man er borti noen tråder?!? Så jeg går ikke inn i hagen lenger. Mamma synes at det er like så greit siden ikke alle hester er like snille med hunder slik som Charlie er :-)

Men men. Det var no en fin tur :-)
Jeg gikk veldig pent å pyntelig ved siden av Charlie hele tiden, unntatt når Charlie galopperte, for da ble jeg hengendes etter. Det var jo ikke akkurat brøytet der vi sprang så vi sprang jo i dypsnø, og Charlie har jo mye lengre bein enn meg, så han klarte å springe mye fortere... Heldigvis så har han så elendig kondisjon (omtrent som meg egentlig..), så han fikk ikke springe så lenge før mamma sa at vi måtte gå igjen, og da kom jeg jo fort ikapp igjen :-)

Det er 2 border collier på gården der Charlie bor. Jeg er kjemperedd for de! De er egentlig veldig skumle, og skal sjefe hele tiden, enda jeg prøver å dempe å dempe.. Men det går jo likevel bra på et vis da, og jeg prøver i grunn helst å unngå de så mye som mulig. Trickset er jo å ikke gi de noen grunn til å bli sure, så jeg oppfører meg veldig rolig rundt omkring de. Prøvde å være litt glad og springe å hilse på mamma når hun kom ut fra stallen, men da ble jeg satt på plass i en gang. Man gjør tydeligvis ikke sånt mener de, så jeg må nok bare forholde meg helt rolig når de er i nærheten.. hvor lett no enn det er når man er en glad og happy sjokoladefrøken! :-)