søndag 23. mars 2008

Klikkertrening

Idag har vi vært på klikkertrening igjen :-) Mamma var faktisk nesten flink idag - hun kommer seg!! :-) Vi kjørte noen innkallinger (der mamma løp ifra - jeg var flink og kom fort!), litt stå (mamma er ikke så god til å klikke meg når det gjelder stå, så jeg vet ikke helt hva hun mener egentlig..), litt apport og noen vendninger helt til slutt. Jeg var litt imponert over mamma, for et par ganger så gikk hun faktisk bra! Om enn bare noen få steg.. :-) Men hun kommer seg, og jeg er veldig stolt av det! :-) Det er håp også for mamma assa!! :-)


Her er Pelle med hans mamma Iris. Flink Pelle :-)


Dette er Lilo og hennes mamma Lise. Lilo er en kjempetøff Border Terrier! :-) Enn sånn kunne jeg nok ha tenkt meg som lillesøster ja! :-)


Stilige Kompis og hans mamma Yvonne. Hun andre som står der er vår trener Gunn Anita. Mamma er litt redd for henne, og det er kanskje ikke så rart slik som hun roper "STÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!" Begynte neste å lure selv der en stund.. :-S Men hun sku visst nok bare demostrere hvordan de brukte å kommandere hundene de som trener IPO. Jeg vet ikke helt hva IPO er, men det må jo kanskje være en gren for hunder som er enten døve, eller i det minste tunghørte, hvis det er sånn at man må bruke så mye stemme til de. Jeg har bra hørsel jeg. Hører i enn gang hvis det ramler ned et potetgull eller noe annet godt på matta'en under bordet jeg.. :-)

1 kommentar:

Iris sa...

Æ har stjelt bilde :P D va jo grusomt av mæ, men han Pelle sett jo som en prest :D