torsdag 13. mars 2008

Påskeferie :-)

Mamma har tatt påskeferie nå. Så idag har vi vært ute på en lang ridetur :-) Det var jeg, Mamma og Charlie, Maja og Kaldi, Laila og Impala samt Lailas hunder Tinka og Shira som dro avgårde. Vi var ute i ca 1,5 tim. Kjempevær! Og kjempetur :-) Om enn noe slitsom.. Charlie var i hvertfall svett nok! :-)Her er Maja på Kaldi, Laila på Impala og jeg og Tinka :-)
Det var en skikkelig fin tur, og mamma sier at vi skal en tur i morgen og, slik at jeg håper at jeg får være med da og!

Ikveld så har vi vært på hundetrening. Det er opphold i treningen nå en stund, neste trening blir ikke før den 27 mars. Men på søndag så skal vi jo på klikkerkurs da, så det er jo greit likevel :-) Jeg skal kunne gå 20 steg ved foten (det gjorde jeg idag på treningen, gikk veldig bra sa mamma), og så skal jeg kunne ligge i ro i 1 min (det øvde vi også på, men det gikk ikke noe bra sa mamma. Hun påstår også at jeg bør kunne det her, for jeg har jo faktisk legat leeeeenge i felles dekk i sommer, både med og uten synlig fører, men jeg synes at det er så kjedelig i ligge stille!! Så jeg går no bare opp etter en lita stund jeg. Vi må trene mer på dette før søndag med andre ord..). Får håpe at mamma oppfører seg på søndag da, slik at jeg får vist at jeg faktisk kan dette her :-)

2 kommentarer:

Pelle sa...

Jeg har planer om å gjøre mitt beste for å vise at jeg ikke kan noe som helst lenger. Og jeg syns du og kan gjøre det :P

Fanny sa...

hi hi.. Avtale! :-)