mandag 26. mai 2008

Spor - puh!

Idag har jeg gått 5 spor! Mamma er ikke helt frisk alle ganger assa.. :-S
Først så går vi tur med Maja, Thea, Tara og Buffy, og så skal jeg gå spor. Og ikke bare 1 spor. Neida. 5 spor!! Hvem tar mamma meg før egentlig?!?! Skal jammen si at jeg var sliten i hodet mitt når jeg var ferdig... :-S

Spor 1 var kort. Ca 59 m kanskje, en liten vinkel og kun en pinne på slutten. Jeg fann den og plukket den opp :-) Var litt virret i begynnelsen mente mamma, men det var jo bare for å sjekke ut hvor sporet egentlig gikk. Når jeg så fann det, så gikk jeg jo rett på :-)

Spor 2 var litt lenger, ca 100m. En vinkel og en pinne på slutten. Siste 5 m var på grus, og jammen fann jeg ikke pinnen likevel! :-) Plukket den opp gjorde jeg og til mammas store glede :-)

Spor 3 var det lengste. Ca 300 m, og siden jeg fortsatte å spore mamma helt til spor4 og tils det var slutt, så kan man vel si at det ble hm.. kanskje 450 meter totalt? Det var 3 vinkler og 4 pinner. Jeg fann alle, men plukket ikke opp den store pinnen som sku være sporslutt på det første sporet. Men mamma var fornøyd likevel :-)

Spor 5 var kort igjen. Det var ca 80 meter, 1 vinkel og 2 pinner. Fann den første pinnen lett, men den andre var litt vanskeligere. Der hadde mamma gått opp på en sanddunge for å så legge den helt på toppen. Jeg skjønte ikke helt hvor sporet ble av, men når jeg endelig fann at det faktisk gikk opp den dungen, så fann jeg den jo lett :-)

Mamma var veldig fornøyd med at jeg plukket opp 7 av 8 pinner, spesielt siden jeg bruker å ha en tendens til å gå over det. Men idag så gikk jeg ikke så fort, og når jeg går litt saktere, så rekker jeg også å faktisk plukke pinnene.. Så mamma sier at jeg bare må gå litt saktere fremover. Vi får no se. Fortsetter hun med så her mange spor etter hverandre så vet jeg ikke helt.. :-S Hun er bra gal assa, men jeg er no glad i henne læll :-)

3 kommentarer:

Pomba sa...

Heisann:)
Syns dere er veldig flinke å trene, så på videre. Og så fin Fanny har blitt;-D
Tusen takk for gratulasjoner i gjesteboka vår.
Hilsen fra Pomba med familie

Iris sa...

Så flinke dere er :) Jeg får ikke til hele spor-greia... Men kune tenkt meg et kurs fordet, kanskje jeg lærer? Går i helt enkle pølsespor her :P

Iris sa...

Ho Yvonne har fått beskjed om å gi dæ nr mitt :P Sånn før å få planlagt trening og eventuelt spor-trening :D