lørdag 1. november 2008

Lydighetskonkurranse i Harstad

Ikveld har vi vært i Harstad og konkurrert i lydighet kl 1. Jeg har vært i Harstad før, men da kun på utstilling. Og så var jeg jo en gang her i høst på blodsporsprøve da.. :-) Men idag var det lydighet på tapeten, og det gikk veldig bra!! Mamma er blitt så flink atte!! Jeg trur kanskje at jeg er allergisk mot Harstad da, fordi det klødde noe så innmari når jeg var der, men mamma sier at det kanskje er fordi jeg muligens holder på å få ørebetennelse.. Jeg trur no i grunn at det var de derre svarte små gummipluppene som klødde sånn jeg da men.. :-)

Dommer for dagen var Svein Georg Røning, og vi vant faktisk klassen vår!! :-) Det var 13 påmeldte i klasse 1, så må jo si at jeg er litt stolt da.. Flinke vi, både jeg og mamma! :-)

Poengene var slik som følger:
Tannvisning 9p - her reiser jeg meg opp når dommer kommer for å hilse på oss. Jeg kan jo ikke være så uhøflig å sitte igjen når det faktisk kommer enn mann og skal hilse på meg.. :-)
Fellesdekk 10p. Det var bare 2 i kl 1 som fikk 10 på fellesdekk og det var jeg og Loke :-) Vi er flinke til å ligge stille vi :-)
Lineføring 8,5p. Henger litt etter i svingene som vanlig, og så kanskje jeg snuset litt en gang..
Fri ved fot 8p. Her går jeg mye bedre enn i lineførigheten, men så måtte jeg jo plutselig klø meg da.. og da trakk han jammen for det assa?!?! Hmfr!! Akkurat som om at han hadde klart å latt vær å klø seg når det klødde sånn?!?
Dekk fra holdt 7,5p. Samme her. Klødde som fy, så når mamma gikk ifra meg måtte jeg bare klø meg litt før jeg kom i kapp henne. Ellers så dekket jeg jo kjapt da men.. Man får tydeligvis ikke klø seg når man selv vil på sånne her konkurranser...
Innkalling 8p. Måtte klø meg litt også her akkurat når mamma sku forlate meg, så ble trekt poeng for det nå og. Men ellers så var den bra assa!:-)
Stå under marsj 8,5p. Stoppet litt treigt, men stod pent.
Fritt hopp over hinder 8p. Tjuvstarter litt og så fant jeg et løv på andre siden av hinderet som jeg bare måtte snuse på, så litt dårlig fri ved fot kanskje.. :-)
Helhetsintrykk 8,5p - mye bra i hunden, men for dagen litt vel mye opptatt med kløing :-)

Totalt så fikk vi dermed 169p, og det er mamma kjempefornøyd med :-) Vi var den eneste som fikk 1 premie, nr 2 (som var schæferen som mamma trudde sku vinne..) fikk 154p hvis ikke mamma husket feil, og Loke trur jeg kom på 3 plass :-)

5 kommentarer:

Loke sa...

Hei Fanny
Vi 2 er nå bra flotte retrievere:) Nå må vi bare bruke vinteren til å få skikk på disse førerene våre.
Jeg synes du er en mege "labbisdame"
Boff
Pssst: Når lærte du å lage lyd:):):)

Iris sa...

Gratulere med flott resultat! D e vel fortjent!

Fanny sa...

Vi har faktisk trent på å bjeffe..:-) Så nå bjeffer jeg når mamma sier "er du klar?!" for da vet jeg at det kanskje kommer en ball flygendes:-) Må også bjeffe når mamma sier "skall", og da må jeg bjeffe helt tils mamma sier "tyst". Det er ikke bestandig at jeg skjønner tyst, men det er greit. Lærer vel meg det en gang tenker jeg :-)

Lilo sa...

Gratulerer med det supre resultatet :)

Og forresten, klør det, så klør det. Da har man ikke noe valg! Det er som med meg for tida, eg har sånn løpetid, så plutselig mens vi trener bare MÅ jeg vaske meg.

-Yvonne- sa...

Grattis så masse, begge to :-)