fredag 24. oktober 2008

Klubbmesterskap i lydighet!

Igår var vi i Narvik på klubbmesterskap i lydighet :-)
Det gikk over all forventing. Mamma var ikke så vill og rar som hun bruker, uten gikk nesten helt normalt faktisk. Kanskje det hjalp at jeg bare satt igjen på 2 øvelser på forrige konkurransen vi gikk? At hun nå faktisk har klart å skjerpe seg?? Håper det! :-)

Vi fikk ikke vite hvilken poeng vi fikk, eller plassering, men mamma var kjempefornøyd siden vi faktisk kom oss igjennom det uten alt for mye hjertebank og spagettibein.. :-) Tannvisning og fellesdekk gikk helt fint. Lineførigheten gikk ganske bra, jeg hang etter litt i svingene og mamma må passe på å ha lengre line slik at hun ikke styrer meg, men ellers så gikk det greit. Fri ved fot var mamma veldig fornøyd med, unntatt de siste 4-5 m da jeg såg pappa og hadde tenkt å gå til han, slik at mamma måtte minne meg på om at jeg faktisk sku være ved siden av henne.. Ligg fra holt gikk vel ok. Første kommandoen mamma gav skjønte jeg ikke helt hva hun sa (trur hun sa dekk, og det vet jeg ikke hva det er..:-S) men når hun så sa det andre gangen (og faktisk sa ligg .-)) så la jeg meg ned i en gang :-) Innkalling gikk bra. Jeg satt kanskje aningen litt langt bak og langt ifra mener mamma, men pappa sa at han såg ikke det, så det strides blandt de lærte :-) Stå under marsj gikk fint. Jeg stoppet kjapt og stod helt i ro, men var kanskje ikke helt på plass mens vi gikk frem.. Mener mamma..:-) Ellers så gikk hopp over hinder fint annet enn at jeg sprang litt ifra mamma når jeg var ca 2 m unna hinderet (jeg viste jo at jeg sku hoppe over det), slik at jeg måtte vente litt på henne etter hinderet før vi fortsatte fri ved foten og avsluttet.

Generelt så var mamma kjempefornøyd. Det er definitivt min beste konkurranse så langt, men så var den jo da også veldig uformell, slik at mamma var ikke så nervøs som hun bruker.. Hun var litt svett når jeg ikke ville komme inn i utgangsstilling i begynnelsen. Jeg hadde bestemte meg for at hvis hun var sånn rar som hun bruker å være, så sku jeg jammen ikke gå noen konkurranse i det hele tatt. Men siden hun bare var litt rar, så fann jeg ut at jeg ihvertfall sku prøve å oppføre meg ganske bra, så jeg trur at resultatet ikke ble for ille likevel :-)

Så nå må vi bare vente til februar før å få resultatet... :-)

2 kommentarer:

Pelle sa...

Var det så mange hunder med at de bruker 4 måneder på å telle poengene :o
Jeg er imponert over hvor mye konkurranser dere er med i. Mor sier vi SKAL debutere til våren, men jeg kjenner henne og hennes nerver og tror det ikke før jeg starter altså! Blir nok som Viggo i hundeklubben der nede sa... Hun skal ha inne både kl1, 2 og 3 før vi starter... Noe som jo slettes ikke er nødvendig!
Nå skal jeg og Wilma på fjelltur med mor, hun skal bare klippe klørne mine og smøre labbene mine først. Det er nemlig så mye stein her vi bor nå, at jeg har plagdes med å bli sårbent på fjellturene våre :(

Fanny sa...

Vel.. Mamma har funnet ut at vi bare må komme oss i konkurranser, så hun melder oss på det meste for tiden :-) Alt bare for at hun skal få konkurransetreningen...:-)

Vi har så smått begynt å se på klasse 2 øvelsene. Må ha de (og klasse C i bruks) inne innen sommeren, da mamma har tenkt at vi skal starte i kl 2 til våren/sommeren. Vi har jo enda ikke startet i bruks, så der har vi jo for så vidt klasse D igjen først, men det skal gå greit sier mamma, så vi må bare konse oss om klasse C der i en gang :-) Jeg skjønner ikke hvorfor hun absolutt må dra på alle konkurranser når hun er så kokko som hun er men.. Ikke bestandig man skjønner disse menneskene assa :-)