tirsdag 11. november 2008

Trening er gøy! :-)

Idag har jeg og mamma vært ute å trent i regnværet :-) Trening er gøy assa!! :-) Vi var på en ny plass å trente, var jeg, mamma, Stian og Nelly som var der. Kjempeartig!! Jeg fikk springe masse etter ball/kong, og spiste opp hele posen med grillpølse!! :-)

Vi trente mye frivillig adferd idag. Det betyr at jeg kan gjøre nesten hva jeg vil, og så får jeg masse godbiter og pølser! :-) Det eneste som kan være problem noen ganger, er å finne ut hva mamma vil at jeg skal gjøre... Hun sier jo ikke noe liksom.. :-S Av og til så må jeg prøve både sitt, ligg, på plass og bjeffing før jeg kommer på at det er stå mamma er ute etter. Men når jeg gjør det mamma ville jeg sku gjøre, så sier det klikk og så får jeg masse pølse eller en ball, så jeg skjønner jo ganske fort hva det er hun er ute etter.. Er jo ikke dum heller!! Vi prøvde også en innkalling med stå, og jeg bråstoppet slik at snøen bare sprutet rundt potene mine. Mamma ble kjempeglad og dødsimponert, så mye at hun faktisk ikke turtes å prøve noen fler! :-) Hun ville ikke ødelegge den mente hun.. Akkurat som om at jeg ikke hadde klart å stoppe så kjapt igjen?! Hmfr! Hvem tar hun meg for assa!!

Men mamma er ikke så smart alle ganger. Som igår feks. Igår så måtte mamma bare ut å gå en ekstra tur med meg siden jeg var så vill (jeg er kjempevill for tiden :-)), så da gikk vi på A10. Vi går der ofte, men nå var det jo da bekkmørkt ute, og lyset i hodelykten til mamma var heller dårlig.. Plutselig så begynner mamma å kjefte over at det ligger masse stokker over veien. Hvem har vært så lur å legge masse stokker her liksom.. :-S Hun klatrer over, og jeg og Selma springer litt i forveien. Og plutselig så er vi mitt inni en leir med soldater!! Jeg måtte selvfølgelig bjeffe på de bare sånn at de var klar at vi kom assa, men mamma ble rimelig flau.. Tenk å klatre over sperringer slik!!?! Hun burde jo ha skjønt at det plutselig var en haug med stokker over veien for en grunn liksom... :-S Ja ja. Jeg er no glad i henne uansett! :-)

1 kommentar:

Kira sa...

Ja Fanny og Selma, mamma'n deres er ikke akkurat lur bestandig - og midt i en militærleir da..... Godt dere passet på henne da :-)