fredag 21. november 2008

Gjesp...

Idag er det fredagskveld og mamma og pappa gjør ikke noe annet enn å sløve i sofaen.. :-S kjedelig!! Glad at jeg og mamma og Selma var ute en tur sammen med Maja og Thea og demmers mamma Tone tidligere ikveld. Ellers så hadde jeg jo kjedet meg ihjel!! Det eneste mamma presterer å gjøre ikveld er å klippe klør.. Og hvor spennende er det liksom?! Hmfr! Ja ja. Det beste med hele tingen er jo at man faktisk får snacks etterpå! :-) Det får vi bestandig! Så både jeg og Selma passer på å ligge så stille vi bare kan, for jo fortere mamma blir ferdig - jo fortere blir det jo snacks! :-)

Mens mamma og pappa ser på tv så leker jeg og Selma. Det er veldig fint å få en lillesøster sånn sett - kjeder jeg meg så plager jeg bare henne litt :-) Mamma har tatt noen bilder :-) De er tatt med mobilen så kanskje ikke akkurat beste kvalitet men... Synes de ble bra jeg! :-)

Trenger ingen forklaring til bildene - de får snakke for seg selv :-) Det er vel dog ganske tydelig at det er jeg som styrer det hele.. Enda Selma faktisk prøvde å ta fra meg votten! Phø! Hørt på makan!! Glad at mamma kom og tok den ifra henne etterpå sånn at hun ikke ødela den..:-S Lillesøstrer assa!!

Forresten!
Mamma sier at dere må sjekke ut www.dittdyr.no. Der er det visst nok en artikkel om Tess og ulvene i Polar Zoo. Mamma er av en eller annen grunn litt stolt over at de ville bruke hennes bilder. Skjønner ikke helt hva det var så stort jeg da men.. Fotograf Emma Nordberg du liksom... :-S Jeg er bare glad at hun er mammaen min jeg! :-)

2 kommentarer:

Kira sa...

Hei Fanny.... og Selma ;-) Jeg hadde også vært stolt om det var mamman min som hadde tatt de bildene. Hun er jo flink, åsså høres det litt profft ut, Fotograf: Emma Nordberg :-) Tøft! Samtidig bør alle lese om den hunden som flyttet fra Nord Norge til Oslo, trening gjør underverker. Men, han må jo være teit da som flytter til Oslo av alle ting ;-)

Fanny sa...

Ja, jeg hadde IKKE velat flytte til Oslo for å si det sånn.. Eller kanskje. Hvis mamma hadde flyttet så hadde jeg jo bare måtta bli med - hvem sku ellers passe på henne i storbyen? :-S