fredag 14. november 2008

Ulv ulv!!

Vet dere hva?!! Idag har mamma vært å besøkt ulver!! Og gjett om hun ble rundsleiket??! De var også veldig interessert i godbitlomma, men heldigvis så hadde mamma tatt ut alle godbiter for å spare de til meg senere på dagen så.. Tru hvis de hadde spist de opp assa!!??! Hmrf!

Mamma tok masse bilder av de derre ulvene - akkurat som om at de er så spesielle liksom.. Phø! Enn hva med meg da?! Er ikke jeg den vakreste av dem alle kanskje??! Og jeg er faktisk ulv jeg og! Ihvertfall nesten!!


Her blir hundepsykolog Tess Erngren rundsleiket av en ulv.


Hanne - mammaen til Kira - syntes tydeligvis også at det var godt med ulvesuss :-)


En av ulvene på ryggen til dyrepasser Stig Sletten. Mamma er meget missunnerlig på jobben hans.. Jeg skjønner ikke hvorfor..


Her har en av ulvene tatt tak i fletten til Tess...


Og ville den slippe?? Nei da...Men helt ærlig.. Jeg vet ikke hva som er så spesielt å være sammen med noen skarve ulver assa?! Jeg kan også rundsleike hvis det noen ønsker det.. Og jeg kan jammen også bite og dra i fletter hvis det er det som er så veldig sjarmerende, men jeg trudde jo liksom at det ikke var lov?? Men som ulv får man tydeligvis gjøre akkurat som man vil.. Hmfr! Skal jammen begynne å ule mot månen jeg og, så skal vi no se hvilket liv det blir her i huset!


Og se på den ulven da. Hvis ikke DEN har lyse øyer så vet ikke jeg?! Hvis den kan ha lyse øyer, så hvorfor kan ikke jeg??


Ulvene ble nok litt lei folkene etterhvert, så de la seg ned for å slappe av litt. Endelig spørr du meg! Hvis jeg hadde herjet såå lenge før jeg roet meg ned så hadde jeg blitt sendt på plassen min assa!!

Etter mamma, Hanne og Tess hadde vært hos ulvene, så dro de hjem å hentet meg. Jeg sku på besøk til Kira! Gøy!!:-) Jeg har aldri vært på besøk hos Kira jeg :-) Har jo sett henne på trening og så, men har aldri vært hjemme hos henne :-)

Besøket ble kanskje ikke helt som forventet. Jeg vært litt redd for henne assa.. :-S Skjønner ikke helt hva hun ville - hun var litt rar. Ene sekunden så var det lek liksom, og neste sekund så bøllet hun med meg. Jeg prøvde alt jeg kunne å dempe å si ifra at jeg ikke ville ha noe med henne å gjøre egentlig, men hun hørte ikke etter. Eller. Hun gjorde jo det da. Av og til. Men så bøllet hun litt igjen. Måtte jammen plukke frem Rottweileren i meg av og til! Det gikk no noen hurtuster og Kira fikk seg et litet sår i pannen.. :-S Det var godt når mamma og Tess kom og sa at det var nok nå, for jeg var litt forvirret må jeg si..


Jeg er ganske usikker på hva Kira vil - demper og slikker meg om snuten..


Prøvde å smiske med Tess, men fikk ikke noen hjelp der nei..

Men det gikk helt fint assa :-) Mamma sier at Kira bare er litt usikker, og at vi skal få treffes flere ganger, og at det kommer å gå så fint :-) Stoler på mamma jeg :-) Når vi var inne så var vi jo eksemplariske da - både jeg og Kira. Kira syntes nok egentlig at det var veldig artig å ha meg på besøk trur jeg, for jeg fikk lov å ligge ved mamma uten at hun sa noen som helst ting. Kira er snill, så er nok bare jeg som ikke helt skjønner meg på henne enda :-) Blir vel litt som med Selma - skjønte jo ikke noe hva hun sa og mente når vi traff hverandre først, men nå skjønner jeg henne godt :-)


Jeg vill ikke krangle med Kira assa.. Vil bare hun skal holde seg litt unna...Etter at vi hadde vært på besøk hos Kira, så dro vi til treningsbanen. Det var jammen godt å få trent litt!! Jeg var kjempeflink :-) Jeg og mamma (og Stian og Nelly) sku være til hjelp for noen hunder som vist nok var utagerende. Men jeg merket ikke noe jeg - hadde full fokus på mamma hele tiden :-) Og de som jeg gikk mot, var kjempeflinke de. Ikke hverken lyd eller utfall! :-) Og vi masse godis hele tiden assa!! :-) Dagen kunne ikke ha sluttet bedre!:-)


Her viser jeg og Nelly hvordan man trener på passering.

2 kommentarer:

Iris sa...

Ååååh! Ikke bare LITT misunnelig!

Kira sa...

Hei Fanny, enig med deg. Hvorfor får ikke vi lov til alt når tydligvis de voksne syns alt ulvene gjorde var sjarmerende. Håper vi møtes igjen snart. Jeg skal prøve å ikke bølle så mye da, og mamma sier at hun skal stoppe meg tidligere neste gang. Det koker liksom bare over i hodet mitt..... Kos