søndag 22. juni 2008

Ukeslutt

Da er også denne uken over.
Vi har ikke fått trent så mye jeg og mamma, siden vi har vært oss en tur til Sverige. Egentlig så sku vi på utstilling, men siden jeg røyter sånn, så skippet vi bare den og kjørte videre til mammas mamma og pappa i Arvidsjaur. Eller. Vi var jo da i stugan i Serrejaur hele tiden, men det er like bra det :-) Faktisk enda bedre. Liker meg kjempegodt der! Jeg kan springe omkring akkurat slik som jeg vil, og bader og spiser masse god mat hele tiden. I tilegg så er det nesten bestandig kompiser der man kan leke med - denne gangen så var Kalle der hele tiden + Birka, Akila, Kulan og Mara en dag. Jeg liker Kalle kjempegodt assa! :-) De andre 4 liker jeg ikke like godt - Birka og Akila skal bare sjefe over meg, Kulan er mest bare interessert av rompa mi, Mara er bare 3-4 mnd enda, så hun kan jeg jo herje litt med, hvilket er artig, men hun er jo litt lita da.. Kalle derimot er helt perfekt! :-) Vi leker hele dagene :-)


De har noe som kalles for mygg og knott i stugan.. Det liker jeg ikke. De biter meg masse, enda mamma prøver å smørre meg inn med jevne mellomrom! Men jeg bader jo da flere ganger pr dag, så det er ikke så rart at ikke myggmidlet virker mener mamma :-)

En dag så hadde Benjamin og Jakob (søskenbarn til Maja og Benjamin) vært kjempesnille! Tenk! De hadde fisket 9 fisker kun til meg og Kalle!! De var oppe kjempetidlig og fisket, så renset de fiskene og la de ut på bakken til oss. Gjett om vi spiste de opp eller!?!? Jeg var mett i flere timer etterpå... Jeg trur at guttene var bra imponert over det, for når de kom ned senere på dagen og sku se etter fiskene, så ble de kjempeforbauset over at alle fisker var borte. De kunne ikke skjønne hvor alle fiskene var blitt av. Så flinke til å spise opp alle var vi! :-)

Vi har ikke bare latet, spist og lekt i Sverige da, uten vi har faktisk gått et spor og. Ca 400 m langt som legat i 30 min i øsregn, 3 pinner og masse vinkler og kroker alle veier. Det begynte først på den gamle tennisbanen, så ble det langt gress og så kom vi til en sti. Det syntes jeg var litt vanskelig. Måtte surre litt da for å finne ut hvor mamma hadde gått egentlig - var jo så mange lukter der jo! Men skal si at det var greit når hun vek av i skogen igjen - der var det mye mer lukter kun av mamma! Over en til sti gikk det, over en liten bekk og ved siden av et gjerde med sauer. Men det brydde jeg meg ikke noe om. Jeg er ikke noe interessert i sau. Brydde meg heller ikke noe om reinlukten - det går rein der ved stugan også - uten gikk veldig fint i sporet til mamma og fann alle pinnene. Er greit å finne pinner og plukke de opp og ta de til mamma. Mamma blir så glad da! Da får jeg leke litt, og så får jeg godbit før jeg må spore videre. Jeg kunne godt ha gått enda lengre jeg, men mamma var glad at det var over. Hun hadde for så vidt regnjakken på seg, men ikke regnbukse eller støvler, slik at hun var søkkvåt fra midja og nedover.. Syter å klager gjør hun. Enn jeg da?!? Jeg var vel like bløt jeg - over hele meg - men klaget jeg? Nei da. Jeg var like glad og bli slik som vanlig..

Huff, mamma holdt på å glemme det. Igjen. Sjekk ut siden til broren min - Pomba - han er kjempeflink i jakt assa!! :-) Mamma er dødsimponert, og på onsdag så skal vi på vår første jakttrening - gleder meg :-) Jeg liker å jage etter ting jeg :-)

1 kommentar:

Janne, Sviffer, Mosa, Trond,Pomba og Baylie sa...

Heisann;)
Tusen takk for hilsen i gjesteboka vår!
Masse lykke til på FA'en til helga! Håper du legger ut testen så vi kan se:)
Hilsen fra oss i Trondheim