søndag 21. desember 2008

Endelig bedre :-)

Endelig føler jeg meg litt bedre, og jeg spiste både pannekake til middag igårkveld og kjøtt i morges! :-) For tenk! Hvis man lar vær å spise i noen dager så kjører mamma og pappa til Gunn Anita og kjøper kjøtt til meg!! Eller Vom og Hund hette det vist.. Spiller ikke noen rolle for meg - liker det kjempegodt jeg! :-) Mye bedre enn de derre kjedelige kulene.. Så alle dere hunder som har lyst på litt god mat - la vær å spis noen dager, vær litt ekstra sløve og se allment trist ut og vips! Plutselig så får man kjempegod mat assa!! :-)


Man får ikke bare god mat når man er litt pjusk, men også masse kos og egen plass ilag med pappa og Selma i senga :-)

Selma er en snik. Mens mamma og pappa satt å pakketerte maten min i dagsransjoner så trur dere ikke at hun stjal en pose?!?! HMRF!!!! Makan assa for en frekk lillesøster jeg har!! Veldig godt at jeg følger med assa, for mamma og pappa såg det jo ikke. Jeg måtte no bare si klart i fra til Selma at det var ikke lov (bjeffet henne rett i øret med et høyt BOFF!!) før jeg tok den ifra henne og gikk å gav den til mamma. Godt at i hvertfall noen i denne familien har oppdragelse.

2 kommentarer:

Pelle sa...

Så bra at du når å bli bra til jul da Fanny :)
Tenk, vi er så bortskjemte, at vi ikke engang behøver å være syk for å få lov til å kose i senga :P

Kira sa...

Åsann, er det sånn jeg skal gjøre det???? Nå har mamma vært hos Tone å hentet smaksprøve på annen mat enn den jeg har, men vil ikke ha den heller. Mamma litt fortvilt, har ikke spist på 3 dager nå.... Skal kanskje få mamma til å ringe Gunn Anita ;-)