mandag 13. oktober 2008

ID spor.. og mange pinner! :-)

Igår var vi ute i skogen hele dagen :-)
Dro kl 10 og var ikke hjemme før kl 16.. Deilig! :-)

Jeg fikk gå et langt spor (ca 550 m) som hadde legat i godt over 1 tim, og som hadde 14 pinner!! Jeg fann og plukket hver eneste en! :-) Mamma var bra stolt assa!! :-) Og det enda at denne stilige Gordon Setter-gutten som jeg liker så godt, faktisk kom og hilset på på slutten av sporet. Men mamma var litt imponert, før jeg fortsatte faktisk å spore og plukke pinner, enda han sprang løs rundt omkring meg og dyttet i meg for å få litt kontakt.. Men jeg var jo på jobb jo! Kunne ikke la den pene gutten til å forstyrre meg i arbeidet, så jeg oversåg han totalt :-) Men neste gang når vi er ute og går tur, da skal jeg minnsann leke med han ja! :-) Før han er faktisk kjempedeilig..

Senere på dagen så gikk jeg ID-spor før første gang :-) ID-spor går ut på at det er to eller flere personer som går ut sammen, for å så skille vei etterhvert. En av de legger igjen noe i begynnelsen av sporet (eks en lue, vott eller lignende), og det er jo da denne personens spor jeg skal følge. Jeg klarte det galant! :-) Maja og Hanne gikk ut sammen, Maja hadde latt lua hennes være igjen ved sporstart. Så etter en 50 m ca, så hadde Maja gått til venstre, mens Hanne gikk til høyre. Jeg gikk selvfølgelig rett til venstre :-) Jeg mener.. Det var jo tross alt Maja - hun som jeg til daglig bor sammen med - som var en av de som jeg sporet.. Jeg er glad i Maja jeg, så selvfølgelig så valgte jeg hennes spor :-) Og det var ikke fordi at lua til Maja låg i begynnelsen av sporet akkurat, den gadd jeg jo ikke å snuse på ens en gang.. Mamma sier at det blir spennende å se hva jeg velger når det begynner å være fremmende personer.. For først da vil hun nok se hvis jeg faktisk sporer etter den dingsen som er i begynnelsen av sporet eller ikke.. :-)

Selma gikk også spor idag. Hun fann kyllingfile'! Det var det ikke på slutten av mitt spor.. Hmm... Urettferdig! Men hun var kjempeflink sa pappa, så hun fortjente det sikkert :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei
Skjønner ikke hvorfor du ikke fikk Emma med deg på spor konkurranser. Du er jo råflink:)
Skal dere til Tromsø?
Loke