torsdag 28. august 2008

Min første blodsporsprøve!

Idag har jeg gått min første blodsporsprøve :-)
Det var vist nok en bevegelig prøve, men jeg klarte ihvertfall ikke å finne ut hvor sporet beveget seg. Det låg no der på bakken slik som det bruker å gjøre. Beveget seg ïkke noe :-)

Jeg var flink. Drog mamma gjennom skogen helt tils vi fann den elgkløven. Og jammen måtte jeg dra hardt for mamma gikk musesakte idag! Prøvde meg også ned til elva for å bade (sporet gikk rett ved siden), men da stoppet mamma meg. Kjiping. Så jeg måtte no bare gå tilbake til sporet igjen da. Og vet du hva?! Den elgkløven? Vet du hvor den var?!? I et tre?!? Jeg skjønte ikke så mye da - luktet jo masse blod på bakken, men skanken hang oppe i treet? En elg i et tre?! Jeg trudde ikke at de kunne klatre jeg, men jammen så kan de det.. Man lærer seg stadig noe nytt assa :-)

Vi vet ikke hvilken premie vi fikk - det sku vi visst nok få vite i morra. Mamma var litt skuffet over det, men for min del så spiller det ikke noen rolle :-) Jeg fann jo kløven og er det ikke det som er hele poenget da? :-)

2 kommentarer:

Iris sa...

Svært som dere konkurrerer da :)
Var mordi like nervøs når hun hang etter deg i sporet, som når dere gikk lydighet?

Fanny sa...

Ja, mamma har funnet ut at vi skal begynne å konkurrere, og når man begynner å konkurrere så gjør man det visst nok med bask og bram! Vi skal faktisk på en til blodsporsprøve i morra - og på lydighetskonkurranse i Ballangen den 7 sept.. + at hun nå holder på å melde meg på ytterlige en til blodsporsprøve.. Den 20 sept er det vist nok brukskonkurranse, men jeg vette smeen hvis jeg gidder å være med på det og assa! Har ikke trent bruks siden juni..

Nei, hun var faktisk ikke det. Hun var nervøs før, men når hun fikk sette på meg sporselen og lina, så trur jeg hun glemte alt. Og er det noe problem egentlig? Er jo jeg som gjør alt arbeid. Hun har jo bare å følge etter :-)