mandag 13. april 2009

Kalle er kommet hjem!

Nå er påska snart over og igår så kom vi hjem fra Sverige :-)
Kalle ble også med, men jeg må jo innrømme at jeg synes ikke at han er så artig lenger som jeg brukte.. Hvorfor skal han sitte oppe på fanget til mamma liksom?! Kan han ikke bare holde seg til sine egne mammaer og pappaer?!?! Selma er også sur på han, men hun bryr seg ikke like mye nå etter vi er kommet hjem. Hun var nok verst når vi var i Sverige, men nå knurrer hun bare noen gang på han, eks hvis han er alt for masete (hun har jo tross alt løpetid..).

Idag sier mamma at vi skal møte Maja og Thea! Det gleder jeg meg til!! :-) Får vel se hvis vi får tid eller ikke, men jeg håper no det. I morra er påskeferien over sier mamma, så da må hun begynne å jobbe igjen.. Kjedelig i grunn, for jeg liker når mamma og pappa er hjemme hele dagen! :-)

Mamma sier at Kalle også må få være litt med på bloggen min, ihvertfall frem tils hun ordner en egen en til han.. Så her kommer no et par bilder av han når han har vært på jakt sammen med David :-)

Kalle er en springer spaniel av jakttypen, og har vist nok kjempebra stamtavle sier mamma. Bare skryt av han der for tiden assa.. Nesten sånn at jeg er glad når mamma klarer å finne nytt hjem til han. Håper det blir snart! Hmfr!!

1 kommentar:

Iris sa...

Nei, skal ikke t Harstad. Fikk skabb på hundan før en mnd siden, å hadde ikke lyst å melde på, ettersom sist dem hadde det va dem jo i karantene i 9uke... Men no blei dem fri fort :)
Æ har bynt å tenke at grunn t at æ melde oss på lydighet, e før konkurransetrening. Få kontroll på knærn mine liksom :)