onsdag 15. april 2009

Jeg er kanskje litt glad i Kalle likevel.. :-)

Igår så fikk jeg være med mamma til Harstad. Ikke skjønner jeg hvorfor, for jeg satt no bare i bilen i nesten 6 timer da men.. :-S Mamma synes jo at det er hyggelig å ha noen med seg, så jeg stiller jo selvfølgelig velvillig opp :-)

Når vi kom hjem så møtte både Kalle og Selma oss i døra. De var på tur ut å gå tur, så vi ble no bare med jeg og mamma og :-) Jeg må jo innrømme at jeg faktisk ble glad når jeg såg Kalle idag, og prøvde å få han i gang i lek både ute og inne:-) Men jeg trur egentlig ikke at han skjønner hva jeg mener, for når jeg vil leke, så begynner han bare å flørte.. :-S Hallo! Jeg vil jo ikke bli parret assa - jeg har faktisk ikke løpetid!

Selma har også prøvd å leke litt med han, men heller ikke det skjønner han. Det er kanskje ikke så rart, for jammen så tog det ganske lang tid før jeg skjønte hva den snorkefrøkna egentlig ville når hun sku leke! Men men.. Som mamma sier - hun er no søt i hvertfall! :-)

Etter vi kom hjem fra Harstad, før vi dro hjem til huset, så var jeg og mamma og trente på parkeringsplassen til Telenor. Det var gøy! :-) Endelig noe action liksom! :-) Mamma sier at vi skal konkurrere i kl 2 på søndag sånn at da må jeg skjerpe meg. Jeg synes no bare at hun skal skjerpe seg selv jeg! Hvis hun gjør det, så skal vel jeg og gjøre det.. Men jeg synes kanskje at hun er litt urettferdig å melder oss på kl 2 når vi ikke har alle øvelsene inne enda, og spesielt siden vi trener så lite! Men men :-) Det går no som det går. Jeg tar det ikke så tungt uansett :-)

Ingen kommentarer: