søndag 3. februar 2008

Dagens trening..

Idag har vi vært å trent sammen med Maja og Thea!
Det var gøy, for det var ikke bare trening :-) Masse lek og, og det er jo tross alt det viktigste. Synes jeg.. Ikke bestandig mamma er enig dog, men.. :-)

Først så trente vi litt vanlig lydighet. Mamma synes at jeg er så treig for tiden - jeg gjør jo alt hun vil, men mangler gnisten... Så satte mamma og Tone (mammaen til Maja og Thea) opp en rallylydighetsbane, og vips så viste jeg minnsann mamma at jeg kan være engasjert bare jeg synes det er gøy nok! :-) Var kjempeartig å gå rally!! Mye artigere enn sånn vanlig kjedelig lydighet.. Mamma har jo begynt å bruke klikkeren mer, og jeg synes i grunn ikke at det er så artig å trene når hun ikke snakker med meg lenger.. Men i rally så var mamma mer sitt gamle, vanlige jeg, og da var det kjempegøy! :-) Så jeg håper at det blir mindre vanlig lydighet fremover, og mer rally, for rally er mye mer morsomt!!

Jeg er i løpen. Akkurat i stådagene mine nå. Det er Maja også, så når vi gikk tur så stod vi litt for hverandre.. Jeg fikk ikke lov å ri på Maja for mamma, men kan jeg rå for at jeg har litt hormoner som raser i kroppen for tiden?? Mamma og Tone sier at det er bra at jeg og Maja løper samtidig i tilfelle de bestemmer seg for at vi skal få valper. Da kan vi nemmelig ha det samtidig, og så kan mamma og Tone ta "barselperm" i noen uker sammen :-) Men det blir ikke i år i hvertfall. Mamma sier at jeg må meriteres litt først, og så snakker hun noe om en funksjonsanalyse som vi vist nok skal ta til sommeren, hva no enn det er..?

Mamma har forresten meldt meg og henne på i noe som kalles for rekruttlag. Det er visst nok sånn at man skal lære seg mer om bruks (jeg liker jo da spor veldig godt, så håper at det blir det..) og så skal man begynne å konkurrere i det. Jeg skjønner ikke hvorfor mamma absolutt vil at vi skal konkurrere - hun blir jo så rar bare vi kommer på en liten utstilling?? Men men.. Jeg skal vel alltids kunne slepe henne gjennom skogen :-) Er jo ikke sikkert at vi får bli med heller da.. Men mamma håper det, da hun mener at vi trenger mest mulig hjelp hvis vi skal komme oss på konkurransebanen noen gang :-) Ja ja. Ene sekunden så klager hun på at hun aldrig rekker å trene sammen med meg, og andre sekunden så melder hun oss på både det ene og det andre.. Skal jo på agilitykurs og om 2 uker, så mamma og pappa har laget både lengde og høydehopp i helgen :-) Blir sikkert kjempeartig med agilitykurs da:-) Ikke for at mamma trur at vi kommer å begynne å konkurrere i agility ihvertfall.. Men kurs kan vi jo gå likevel :-)

Ingen kommentarer: