lørdag 30. juni 2007

På tur!

Nå drar vi snart!
Mamma har holdt på å bære ting ut til bilen en stund nå. Styrer fælt hun. Følger henne overalt jeg og sjekker at hun ikke glemmer noe. Godbiter, leker, mat, mitt teppe... Trur hun har fått med seg alt! Jeg prøver å få henne til å skynde seg litt ved å hoppe inn i bilen hver gang for å vise at jeg er klar, men hun er jammen ikke ferdig enda. Mennesker assa!!
Pappa satte inn et galler mellom baksetet og bagasjerommet igår. Veldig lurt. Da slipper all bagasjen å komme frem hvis mamma må bremse hardt. Og jeg får gooood plass i setet! Liker best å sitte i forsetet jeg. Siden vi er alene jeg og mamma, så er det jo greit at jeg holder henne med selskap der fremme.
Hun har forresten glemt en av ballene mine. Jeg prøvde å leke litt med henne med den for å få henne til å skjønne det, men hun sier bare at vi har med nok mange baller. Fnys! Hvordan kan man få med seg for mange baller liksom?!? Kunne heller ha plukket ut et av de 1000-vis med par av skor som hun har med seg... Skjønner ikke helt vitsen med skor jeg.. Synes det er best å gå uten.
Mamma har tatt med potesokker til meg. Det blir nesten som noen skor. Jeg har aldrig prøvd de - har lånt de av min bestevenninne som også heter Maja (akkurat som storesøster). Hun er en bearded collie. Hun skal forresten komme til oss og være ilag med oss i 2 uker fra onsdagen etter jeg har kommet hjem! Jeg gleder meg!! :) Mamma bruker å være litt forvirret når vi har henne på besøk. Plutselig to Maja i huset. "Maja kom! Nei, ikke du Maja - den andre Maja. Hunde-Maja!" :)
Men nå må jeg gå å si ha det til pappa og Maja (menneske-Maja). Vi skal dra nå sier mamma. Benjamin er ikke her, han er hos sin pappa og de er å fisker etter million-fisken. Håper han får den!! Han har nemmelig lovet meg en kjempediger sekk med griseører hvis han gjør det!! Og hvor vanskelig kan det være å fange en fisk egentlig?
Nei, nå må jeg gå :) Snakkes senere vi :) God tur til oss!!! :)

Ingen kommentarer: