tirsdag 10. februar 2009

Jeg har kjørt fly!

I helga var jeg og mamma på et kurs i Trondheim. For å komme oss dit så måtte vi ta fly, og det har jeg aldri gjort før. Jeg må nok innrømme at jeg var litt småstresset før første flyturen - tenk, jeg fikk jo ikke lov å sitte sammen med mamma ens en gang!! Men når jeg vel kom inn i flyet så var det jo ikke noe skummelt da. Hadde jo buret mitt, så låg no bare der og sov :-)


Jeg og mamma på flyplassen i Tromsø

Etter et par timer så var vi fremme i Trondheim. Vips så var mamma der, og jeg fikk komme ut av buret igjen :-) Så var det taxi til hotellet, en kveldstur og så rett i seng.. Fikk faktisk lov å ligge i senga sammen med mamma (bruker ikke å gjøre det når jeg er på hotell egentlig..) og mamma påstår at jeg tar opp akkurat like stor plass som pappa når jeg sover! :-) Lagstrak over hele senga, med hodet på puten og tett inn til mamma. Deilig det! :-)

Lørdagen så kjørte vi taxi igjen. Mye taxi når man er på tur assa.. :-S Men det er greit det, for alle taxisjåfførene var veldig greiie og syntes at jeg var kjempefin! :-) Og det er jeg jo. Verdens beste! :-) Men det var en litt kjedelig dag på lørdagen assa.. Måtte nesten bare ligge i buret, og fikk bare være ute en liten tur for å trene.. :-( Kaldt var det og, så jeg var litt stiv på kvelden. Og vet du hva mamma gjorde da?!? Jo, da gikk vi på kjøpesenter og kjøpte et dekken til meg!! Tenk!! Et dekken!?! :-S Til meg????!!! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg sku måtte ha det da, men mamma sa at det var fordi jeg ikke sku fryse på søndagen.. Hmfr!! Jeg er jo ikke Selma assa!! :-S


Jeg i mitt nye dekken..


Var i grunn varmt og godt, og sov som en stein på hotellrommet! :-)

Søndagen så var det mer trening, så da var det mye artigere :-) Siste treningspasset var kjempeartig - da var det bare godbit eller lek! Masse lek!! :-) Jeg lekte til og med med kong - fann ut at kong i tau var jo tross alt ganske artig! Spesielt hvis jeg tar den og springer fort fort, slik at mamma må springe etter for å få tak i den igjen! :-) Det vi trente på var vist nok doggy zen, og jeg måtte vente tils mamma sa "var så god" før jeg fikk ta godbiten eller leken. Men det gjorde jeg jo lett!! :-) Kunne til og med sette meg ned jeg, før jeg fikk "var så god" - alt for å få leke og rase litt!! :-)

Flyturen hjem gikk like bra som ned. Nå fikk jeg være hos mamma helt tils vi sku på flyet, og jammen er det kjedelig på flyplasser assa.. :-S Enda godt at mamma kjøpte vaffel til meg, slik at vi hadde noe å kose oss med :-)


Ikke mye å gjøre på flyplasser enn å slappe av assa..

4 kommentarer:

Iris sa...

herlig :D
hva slags dekken er det?

Fanny sa...

Er et Hurtadekken mamma har kjøpt meg.. :-S Er ganske greit faktisk, tross at jeg var rimelig snurt i begynnelsen når jeg måtte ha det på :-)

Kira sa...

Vet du hva Fanny? Jeg er stor av beundring for alt du gjør og får til :-) Klem fra Bølla ;-)

Janne sa...

Har dere virkelig vært i Trondheim UTEN Å SI I FRA??!! Det var dårlig gjort det. Skal ikke engang nevne det her for Pomba... :-D
Hilsen fra Janne og dyra