mandag 29. oktober 2007

Kjiping...

Mamma er kjip. Hun har bakt kake ikveld, men jeg fikk ikke ens sleike skåla! :-( Skikkelig kjiping er hun.. Både Benjamin og Maja fikk minnsann sleike både visper og sleiver, men fikk jeg?!?! Nei, ikke i det hele tatt!! Hmfr!!

Imorgen så skal vi på hundetrening og etterpå så er det møte i "hundeklubben". Vi er egentlig ikke noen klubb enda, men lurer på hvis vi skal bli det. Eller. Menneskene lurer på det. Jeg ser egentlig ikke noen vits med det jeg da men.. Er fornøyd bare vi har trening jeg :-) Det er forresten til møtet imorgen kveld som mamma har bakt kake. Vi hunder får selvfølgelig ikke være med inn - skjønner ikke hvorfor de kaller det hundeklubb da? Burde ikke en hundeklubb inkludere hunder?? Ikke så lett å bli klok på disse mennesker bestandig..

Jeg har forresten gått spor i helgen. Det har jeg ikke gjort på lang tid, og dessuten så hadde sporet legat i 2,5 t. Mitt rekord er tidligere 1 time. Første sporet som jeg gikk så var jeg egentlig ikke så interresert. Fann jo ballen, og plukket den opp, for hvis jeg gjør det så blir mamma veldig glad det vet jeg, men vimset litt i sporet mens vi gikk. Pappa var forresten også med. Han ville se hvor flink jeg er. Jeg tenkte at jeg sku forvirre han litt, slik at jeg når jeg sku gå det vanskelige sporet (det med 3 pinner og 2 vinkler) sku vise hvor flink jeg egentlig er. Og fordelen med å være litt vimsete på første sporet er at jeg da fikk noe mamma kaller motivasjonspor - jeg kaller det "finn pappa fortest mulig" - og det er kjempegøy :-) Pappa sprang inn i skogen og gjemte seg. Jeg og mamma måtte stå igjen å vente litt (pappa er jo litt treig da.. springer ikke like fort som meg :-)). Jeg gnalt og hylte etter pappa når han sprang, slik at han var klar over at jeg var rett bak han, men at mamma (den tosken..) holdt meg igjen slik at jeg ikke kunne komme akkurat nå! Etterhvert så fikk jeg no endelig gå ut da - og da gikk jeg kjempefort!! Måtte dra mamma frem - hun er kjempe, kjempe treig! Pep litt under veis for å få mamma til å forte seg litt, men hun gikk like sakte som vanlig.. Tilslutt så var vi endelig fremme ved pappa (som trudde at han hadde gjemt seg veldig lurt. Ha! Han lurer ikke meg!) og da ble pappa kjempeglad :-) Jeg trur at han var litt redd der ute helt alene i skogen.. Bra at jeg fant han kjempefort!! :-)

Fikk finne pappa enda en gang til, før vi gav oss på det "vanskelige" sporet igjen. Vanskelig å vanskelig.. Jeg fann no alle pinnene, plukket de opp og leverte de til mamma, og mamma ble så glad at jeg ved siste pinnen fikk et griseøre! Tenk!! Et helt griseøre bare for å finne en pinne?!?! Gjett om jeg skal finne mange pinner neste gang vi er ute å sporer?? Jeg blir ganske sliten av å spore. Mamma sier at det er fordi at jeg må bruke hodet. Pøh! Hun kunne jo prøve selv å ha x antall kilo slependes etter i linen! Er ikke så veldig lett skal jeg si deg! Men når jeg gikk siste sporet (det lange) så gikk jeg i helt vanlig tusletempo. Da var mamma kjempefornøyd :-) Hun påstår at hun får brannsår i hendene av linen når jeg går så fort. Men så fort deg da! sier no bare jeg. Treiga!! Ja ja. Får vel bare gå sakte da. Mamma har jo tross alt bare 2 bein, så det er vel egentlig ikke så rart at hun går så sakte.. men men... :-)

Gleder meg til trening i morra :-) Synes at det er kjempeartig å være på trening. Jeg er kjempeflink! Verdens beste sier mamma :-) Pappa sier at hun overdriver litt da, men jeg er helt enig med mamma jeg. Når man er på trening så er det mange hunder. Jeg får ikke leke med de da. Da får jeg bare leke med mamma. Det er greit, men av og til når vi trener innkalling eller platsligging, så kan jeg ikke la vær å stikke en liten tur innom noen av de andre - bare for å hilse på å leke bittelitt. Mamma sier at det ikke er lov, så jeg prøver å høre på henne nesten hele tiden, men av og til så glemmer jeg meg bort.. hi hi.. :-)

Ingen kommentarer: