fredag 31. juli 2009

Mamma assa!!

Vi har vært i Sverige i stugan noen dager. Kjempedeilig!! :-) Jeg storkoser meg der assa, enda jeg var litt irritert på Tolstoy (en strihåret vorsther).. Jeg har nettopp begynt å løpe, og det syntes han jo var kjempestas. Jeg synes ikke det, så måtte bjeffe på han hele tiden! Og ikke hørte han etter heller!! Hmfr!!

Men men. Så var det jo da mamma. Hun er jo helt livsfarlig assa!! Her en dag så setter hun seg ut i noe som de kaller båt, og driver avgårde ut på vannet?!?! Hallo!! Hun skal være bra glad for at hun har meg assa!! Jeg måtte svømme ut og taue henne i land! Og ikke var det noe enkelt heller, for mamma hadde noe som hun kalte for årer, som for i vannet og gjorde slik at hun kom lenger ut hele tiden! Men heldigvis så er jeg ganske snartenkt, så jeg beit meg no bare fast i en av de, og så var det bare å svømme som bare hjulingen... Ikke så enkelt med en hel båt på slep, men jeg klarte det! Mange ganger måtte jeg faktisk ut å hente mamma. Hun er en tosk assa.. Et par ganger så fikk jeg tak i et tau som hang fremme i båten, og da var det mye enklere å taue henne inn til land enn når jeg måtte holde i årene. Sukk. Ja ja. Hun skal no vare bra glad for at hun har meg som kan redde henne når hun drifter i vei ut på vannet - det skal no være bra sikkert!


Her drar jeg mamma inn til land igjen med tauet.

2 kommentarer:

Ken og Kira sa...

Flinke Fanny, bra mamman din har deg. Om ikke så vet man jo ikke hva hun kan finne på. Kanskje du også skal begynne i NRH sammen med Kalle?

Eva-Liz sa...

Hei
Skulle tro hun og Loke var nært i slekt!!!!!Han drar meg inn etter ørene når vi svømmer:)