tirsdag 6. januar 2009

Vetrinærer er noe herk!!

Jeg som bestandig har likt vetrinærer fant i går ut at de er ikke like snille alle ganger likevel.. Her kommer jeg, glad og lykkelig for at jeg skal få være hos vetrinæren - vetrinær betyr jo masse godis, og jeg er glad i godis, dvs. glad i vetrinær. Men trur du ikke at den he*****es vetrinæren stakk sprøyte i meg?!? Opp til 2 ganger, enda jeg hylte som en stukken gris?! Og ikke nok med det - hun tappet meg omtrent fri for blod og!! Var ikke uten liten grunn at det var veldig synd i meg altså.... :-( Mamma påstod at jeg var bra bæset, men jeg sku jammen ha sett henne bli stukket med den store sprøyta, og tappe glass etter glass med blod assa... Hmfr!!

Grunnet til at jeg ble tappet med blod var at jeg sku få sjekket hvis vaccineringen av rabies er ok (at jeg har nok antistoffer) + at jeg skal sjekkes for prcd-PRA (siden jeg visst nok skal ha valper til neste år). Og ok. Så var det kanskje ikke SÅÅ mye blod da, men jeg syntes likevel veldig synd om meg selv.. Ikke hørte hverken den dumme vetrinæren eller mamma etter når jeg hylte heller.. Skal jammen si deg at neste gang mamma er litt lei seg og synes synd om seg selv, så blir det ihvertfall ikke noe trøst å få hos meg!

Men jeg glemmer ganske fort, og bare jeg ble lyftet ned på gulvet igjen så ble jeg overlykkelig :-) Fit for fight, og gjorde masse rart (sitt, ligg, stå, utgangsstilling og litt bjeffing) for å få noen godterier fra mamma mens hun ventet på at alle papirer sku fylles ut igjen. Heldigvis så er no blodprøvene tatt nå da, og jeg håper at jeg slipper å gjøre det flere ganger. Ihvertfall at det blir lenge til neste gang :-)

Ble ikke noen trening igårkveld. Benjamin hadde handballkamp slik at mamma var og såg på den. Og så var hun litt trøtt etterpå - hun er litt vrangsøvd sier hun, hva no det betyr - så ble en stille kveld hjemme :-)

2 kommentarer:

Pelle sa...

Godt du er labrador Fanny, det funker d bra som! Terrier kunne du ikke vært! For vi kjenner ikke smerte :P
Ikke før vi kommer hjem på stua hvertfall :P

Er klart at det er jo en og annen (nevner ingen navn) som ikke fungerer helt som terrier heller, fordet om de er født som det... Men jeg er hvertfall steintøff! Sprøyter er ikkeno skummelt!

Fanny sa...

Synes ikke sprøyter var noe artig jeg.. Holdt jo omtrent på å besvime når jeg såg blodet rinne ut i store bøtter!! Var helt overbevist at min siste time var kommet, og surklet og ojjet meg under hele seansen.. Er jo greit med vacciner - de sier ikke jeg heller noe om - men når de skal stikke store sprøter i meg i tappe meg for litersvis med blod! Nei, en plass må grensen gå assa!!

Selma ble kjempeskuffet når hun ikke fikk være med til vetrinæren. Jeg måtte no bare fortelle henne når jeg kom hjem igjen, at det var ikke mye å bli skuffet over. Men Selma påstår at hun heller ikke hadde brytt seg noe om et "litet stikk" siden hun er bulldog.. Bulldogger tåler vist nok også mye smerte. Mye mulig, men jeg synes ihvertfall at det var kjempevondt!!