lørdag 12. september 2009

Sjokoladekake - nam!

Idag har mamma og pappa vært på foredrag med Bardu Hund. Det var vist nok Runar Næss og Tess Erngren som hadde det og mamma og pappa er kjempefornøyde. Jeg skjønner ikke hvorfor de må på foredrag da... Hvis de skal skjønne seg på hund, kan de da ikke bare spørre meg?! Jeg mener - jeg er vel da enda hund jeg?! Ja ja..

Mamma bakte forresten sjokoladekake igår som hun sku ha med seg på foredraget idag. Den ene ble vist nok misslykket mente mamma, så snille hun hadde lagt den i søpla slik at vi kunne spise den mens de var borte! :-) Awright!! Sjokoladekake er godt assa!! Jeg, Kalle og Selma spiste en hel langpanne med sjokoladekake og ble ikke noe kvalm! :-) Tørst ble vi dog, så vannet var slutt når mamma kom hjem.. Men ellers så var vi storfornøyd og storkoset oss med sjokoladekake :-) Mamma påstår at vi sikkert kommer til å bli dårlig i natt, men men. Den tid den sorg :-)

Var ute å gikk en tur med Thea, Maja og Balder ikveld og. Moro! :-) Jeg synes at Balder er litt rar, men han dilter no mest ilag med mamma og Tone så det går greit. Han har ihvertfall ikke en sukk i havet å rekke å følge med oss store hunder :-) Treiging!! :-)

Ingen kommentarer: