søndag 6. april 2008

Utstillingskurs!

Jeg og pappa har vært på utstillingskurs i går - gøy! :-)
Jeg stresset litt. Vet egentlig ikke hvorfor, men kanskje var det fordi det var endel hunder der som jeg ikke kjenner... Stresset gjorde jeg nå i hvertfall, og hvit prikket ble jeg :-) Mamma sa at det er jo bare bra at jeg får litt ulik trening da (og slik som denne gangen kun med pappa - mamma måtte jobbe..:-(), så kanskje jeg ikke stresser når jeg kommer på utstillingen.


Her trener jeg og pappa stå :-) Jeg er flink og logrer med halen hele tiden (derfor det ser ut som om den mangler..) fordi pappa er så artig. Han snakker med meg hele tiden og sier at jeg er den flinkeste av de alle. Og så har han jo pølse med seg da, og det er jo heller ikke noe å forakte.. :-)


Her skal pappa vise frem meg for "dommeren" mens de andre står og ser på. Jeg er jo ganske pen da, er jeg ikke? Mamma og pappa synes ihvertfall det. De sier at jeg er den peneste og beste og vakreste og fineste hunden som finnes! Jeg lurer litt på hvorfor ikke dommerne synes det samme når vi er på utstilling, men egentlig så spiller det ikke så stor rolle. Jeg stoler på mamma og pappa jeg. De bruker å vite hva de snakker om! :-)


Springe måtte vi jo og gjøre. Rundt, rundt, rundt. Helt tils dommeren sa "stopp". Jeg sprang kjempefint og hadde veldig god kontakt med pappa. Ikke akkurat her da, men det var jo fordi jeg måtte se på fotografen. Pappa sprang ikke like fint og snublet og holdt på. Men men. Det er jo tross alt et nybegynnerkurs, så han må jo lære seg han og :-)


Her er alle menneske-deltagerne etter de fått diplom :-)
På min og pappas diplom stod det at "vel vist!" og det betyr vist nok at jeg klarte å vise pappa frem på en bra måte, tross at han snublet og stod i! :-) Det var ihvertfall veldig artig å få trene med pappa for omvekslings skyld. Jeg liker å trene sammen med mamma, det er ikke det, men er jo gøy at pappa og blir med da! :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.